חברת Similis חושפת היום את המשחק החדש שהיא מפתחת, C.O.N.S.E.A.L, ובמהרה מקבלת גם כיסוי בעיתונות.
נראית טוב. CONSEAL.
חברת הפיתוח החדשה Simils קמה לפני שלוש שנים בלבד, ובינתיים ידוע כי היא מפתחת את משחק המירוצים "Beam Breakers" עבור Fishtank Interactive. כעת חושפת החברה את CONSEAL, משחק חדש שנמצא בפיתוח, לא ידוע עדיין על חברת הפצה.
C.O.N.S.E.A.L הוא משחק פעולה/הרפתקה מגוף שלישי, שהגיבורה שלו היא קיטי הוק, שוטרת ש''''הלכה לאיבוד'''' ונקלעה למצב מביך. זה אולי נשמע קצת יותר מדי כ"עוד חיקוי לטומב ריידר", אבל התמונות הרבות מתוך המשחק שמתפרסמות היום מציגות משחק שונה מכל מה שאנחנו מכירים, שאולי מבטיח להביא קצת כבוד לז''''אנר ההרפתקה-בגוף-שלישי.
יוצרי המשחק החדש אוהבים להשוות אותו למשחק הפעולה המדהים Metal Gear Solid, וממה שנראה כעת בהחלט יש לו את הפוטנציאל להגיע לרמה של MGS.
עם ההודעה הרשמית על פיתוח המשחק, פורסמו מספר תמונות ממנו, עלה האתר הרשמי של המשחק באתר של Similis, וכן פורסם ראיון מקיף עם המפתחים באתר המשחקים הגרמני Gameplex.
C.O.N.S.E.A.L. נחשף; ראיון
שגיא מעוז
20.8.2001 / 0:00