חברת Activision מודיעה היום על הזדהבות כותר חדש מביתה, ספיידרמן בכבודו ובעצמו.
עכשיו גם במחשב. איש העכביש.
לפי ידיעה באתר החדשות GoneGold, המשחק "Spiderman" הגיע לשלבי הזדהבות (סיום הפיתוח ומעבר לשכפול המוני) היום, וצפוי להגיע לחנויות המשחקים בארה"ב כבר ב-18 בספטמבר.
המשחק "ספיידרמן" הוא גרסה מיוחדת שפותחה ל-PC ע"י LTI Gray Matter, של משחק הפעולה מגוף שלישי הפופולרי לקנסולות, שבמקור פותח ע"י Neversoft. שני המשחקים מבוססים כולם על, איך לא, קומיקס "ספיידרמן" הפופולרי מבית Marvel Comics.
בהודעה הרשמית על ההזדהבות נכתב:
"כשתלמיד התיכון פטר פארקר ננשך ע"י עכביש רדיואקטיבי, הוא מקבל כוחות עצומים. אך, עד שדודו האהוב נרצח ע"י פורץ, פטר לא מנצל את הכוחות שלו כסופר-גיבור מטפס-הקירות וטווה-הקורים איש העכביש! כעת, משימתו היא להלחם ברוע ולהחזיר את הצדק, כשהוא פועל בעיר המלאה באויבים העוצמתיים, חכמים ושטניים ביותר שנראו אי פעם. אבל עם כוחות שכאלו באה אחריות..
לא רק משחקים את זה.. חיים את זה!
ספיידרמן בידר את העולם במשך מעל לשלושים שנים באמצעות קומיקס, ספרים, סדרת אנימציה וסרטי קולנוע. עכשיו, הלחם ברוע במבחר של משחקים המציבים אותך בלב ליבה של ניו יורק, הישר בתוכ מוחו של העכביש."
ספיידרמן: לזהב
שגיא מעוז
1.9.2001 / 0:00