אנחנו ממעטים לשלב במדור גאדג'ט היום מוצרים שמיועדים לאייפון או לאייפוד. הסיבה לכך היא שהיותם עזרים למוצר ספציפי אומרת שהם פחות רלוונטיים לרוב הקוראים. אבל MiLi Pro של חברת PhoneSuit שובר את המחסום שלנו בשתי דרכים שונות. ראשית, הוא ממש מגניב. מגניב מספיק כדי להופיע במדור גם ללא הדבר הנוסף שעומד לזכותו והוא העובדה שהוא לא רק עזר למוצרים של אפל.
מדובר במעגן ומטען לאייפון ולאייפוד טאץ', אחד מני רבים וכמו האחרים מאפשר הטענה וסינכרון. אבל בניגוד לכל מעגן אחר, מילי פרו גם הופך את האייפון למקרן. הוא מציג וידאו בגודל של עד 70 אינץ', כאשר התצוגה האופטימלית שלו - 480p, כלומר VGA. זה לא HD אבל זה גם לא רע - מותאמת לתצוגה של 40 אינץ'.
אבל המילי פרו לא עובד רק עם אייפון ואייפוד טאץ'. זה מקרן זעיר לכל דבר עם חיבורי VGA ו-RCA שמאפשרים לחבר אותו לסוגים רבים של מקורות וידאו, כגון DVD או מחשב אישי. הורסטיליות הזאת הופכת אותו לרלוונטי גם לאלו מאיתנו - כמו חלק ממערכת וואלה! טק - שלא מעוניינים באייפון, אבל הופכת אותו לממש מוצלח לבעלי אייפון ואייפוד טאץ'.
מילי פרו יושק בספטמבר ויעלה, ככל הנראה, כ-255 דולרים.
אל תפספס
רוצים להקרין?
ומה אתם אומרים? המחשבה על מטען שהוא מקרן נראית לכם?