המדריך

      הסטטוסים החדשים בווטסאפ זמינים - כך תשתמשו בהם גם. מדריך

      לכבוד יום ההולדת השמיני של החברה, ווטסאפ נטשה את מדיניות "הטקסט בלבד" ואימצה סטטוס אישי המשלב את הפיצ'רים של פייסבוק וסנאפצ'ט. הסטטוס יכול לכלול תמונות, אימוג'י, סרטונים ועוד - לפרק זמן של 24 שעות בלבד. למה אתם מחכים?

      • ווטסאפ
      מערכת וואלה! NEWS
      כבר לא רק טקסט. (צילום מסך)

      חוויית המשתמש שמפתחי ווטסאפ, יאן קום ובריאן אקטון, הקפידו לשמור עליה הייתה תמיד ממוקדת בטקסט. בלי מדבקות כמו במסנג'ר של פייסבוק, בלי סרטונים קצרים כמו בסנאפצ'ט. אלא שהשבוע התפיסה הזו התהפכה, לכבוד יום ההולדת השמיני של אפליקציה, וכולנו קיבלנו פיצ'ר חדש שישנה את כל הדרך בה אנחנו צורכים את המידע באפליקציה.


      השינוי באפליקציה הופך אותה, בדומה לפיד של פייסבוק, לפלטפורמה בה ניתן לגלול בין סטטוסים של אנשים מבלי להתכתב איתם או להיות שותף בקבוצה. הסטטוס החדש מאפשר לשתף תמונות, קבצי GIF, סרטונים, אימוג'י וציורים עם חברים שאתם בוחרים לפרק זמן של 24 שעות, ולאחר מכן הסטטוס שלכם ייעלם.

      הגלילה מתבצעת ברשימת אנשי הקשר, שכעת כולל טאב "סטטוס". עד היום הסטטוס בווטסאפ אפשר לכתוב כמה מילים שאף אחד לא היה קורא אבל כעת ניתן לשלב תמונות, אימוג'י, סרטונים ועוד.

      כדי לפרסם סטטוס חדש, קודם כל תוודאו שיש לכם את הגרסה העדכנית ביותר של ווטסאפ. לאחר מכן עקבו אחר ההנחיות הבאות ופרסמו את הסטטוס הראשון שלכם.

      >> לעוד כתבות מעניינות - עקבו אחרינו גם בפייסבוק.

      עוד בוואלה! NEWS

      מעבר למה שדמיינתם: הנה כל הדברים שרכב הפנאי שלכם יכול לעשות ולא ידעתם

      בשיתוף HONDA
      לכתבה המלאה

      היכנסו לטאב "סטטוס" והקליקו על "הסטטוס שלי"

      בתחתית העמוד תוכלו להציץ בסטטוסים שהחברים שלכם פרסמו. (צילום מסך)

      המצלמה תיפתח במצב סלפי

      צלמו את עצמכם עם המבט האהוב עליכם. (צילום מסך)

      אחרי שתצלמו את הסלפי תוכלו לערוך את התמונה

      ארבעה אייקונים למעלה משמאל יאפשרו לכם לחתוך את התמונה, להוסיף מדבקות, להוסיף טקסט ולצייר בחופשיות. (צילום מסך)

      אחרי שסיימתם לעצב את הסטטוס, הוסיפו כותרת לסטטוס

      את הכותרת מוסיפים בתחתית המסך בפס השחור המויעד לטקסט. (צילום מסך)

      לאחר שסיימתם לעצב ולתת כותרת, לחצו על הכפתור הירוק

      אחרי הלחיצה על כפתור השליחה תוכלו לשנות את הגדרות האבטחה לפני השליחה. (צילום מסך)

      כאן תוכלו לבחור מי יראה את הסטטוס - וזה כל הסיפור

      לא משנה מה תבחרו, בכל מקרה הסטטוס יעלם אחרי 24 שעות. (צילום מסך)

      טרם התפרסמו תגובות

      הוסף תגובה חדשה

      בשליחת תגובה אני מסכים/ה
        לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

        התרעות פיקוד העורף

          walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully