"אזהרה החשבון מושבת": ההונאה החדשה בפייסבוק

שתילת קוד זדוני במחשב, ניצול שם המשתמש והסיסמה למחיקת החשבון וכניסה לחשבונות אחרים של המשתמש. אם לחצתם על קישור שנשלח בפייסבוק בימים אלו, כנראה שהפרטים והחשבונות שלכם בסכנה.

מערכת וואלה! NEWS

טוב לדעת (תוכן מקודם)

מקריחים? אפשר לחזור לשיער שופע - בהנחה מיוחדת לזמן מוגבל

חברת איילת גייר
לכתבה המלאה

קיבלתם הודעה במסנג'ר בפייסבוק שמתריעה מפני השבתת חשבון המשתמש ומבקשת לאמת את החשבון כדי למנוע השבתה? חסמו מיד את המשתמש בשם FB-Blocking Notifcations ומחקו את ההודעה. "לחיצה על הקישור בהודעה עלולה להוביל לפגיעה במשתמש במספר דרכים: שתילת קוד זדוני במכשיר המשתמש ממנו הוא לחץ על הקישור; הפנייה לאתר אשר מוריד וירוס או תוכנת כופר למכשיר; ניצול שם המשתמש והסיסמא למחיקת חשבון המשתמש, כניסה לחשבונות אחרים של המשתמש, המבוססים על סיסמא דומה או זהה; ועוד", מציין תמיר שטיינברג, ראש צוות ההנדסה בחברת אבטחת המידע פורטינט.

בהודעה המפוצת בימים אלו כתוב: "משתמש Facebook יקר! אזהרה! החשבון מושבת, הדיווח על חשבונך מפר את המדיניות הנחשבת כמטרידה או מעליבה את משתמשי Facebook. אם אתם הבעלים המקורי של חשבון זה. נא לאמת כאן עכשיו. אם אינך מאמת את החשבון שלך באופן אוטומטי מושבת באופן אוטומטי. תודה Facebook".

"אזהרה החשבון מושבת". (צילום מסך)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully