וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מדמה תחושת ריחוף: הקורקינט הזה לא דומה לשום דבר שאתם מכירים

טרנד חדש לטיול טבע אורבני, ללקוחות פרטיים ולאירועי חברה וגיבוש: רכיבה בקורקינט תלת אופן חשמלי יחיד מסוגו בישראל, שפותח בארצות הברית ומשמש את כוחות הביטחון האמריקאיים

מתגלגלים עם עדו- טיולי בוטיק מציגים  רכיבת קורקינט חשמלי ייחודית בכלי יחיד מסוגו בארץ. עדו גביש,
מתגלגלים עם עדו- טיולי בוטיק מציגים רכיבת קורקינט חשמלי ייחודית בכלי יחיד מסוגו בארץ/עדו גביש

קבוצת "מתגלגלים"- טיולי בוטיק בהובלתו של עדו גביש, מדריך טיולים לשעבר אשר פיתח קונספט טיולי בוטיק עוד מתקופת הקורונה, מציגה את הטרנד המוביל לבילוי בקבוצה-טיול רכיבה בקורקינט המעניק תחושת "ריחוף" מהנה ומרגשת, לחגיגות יום הולדת, ציון מאורע חשוב, יום גיבוש, או סתם לשבירת שגרה.

מתגלגלים יחד- רכיבה בקורקינט תלת אופן חשמלי, יחיד מסוגו שיובא לארץ הישר מארצות הברית. מדובר בכלי בעל 3 גלגלים, יציב ובטיחותי המשרת גם את כוחות הביטחון האמריקאיים. מבנהו הייחודי מקנה אחיזת כביש משמעותית ומסוגל לשאת משקל רב, כשבו זמנית, הוא מספק תחושת רחף והחלקה לרוכבים עליו. קורקינט ייחודי זה ניתן לרכיבה בשבילים סלולים בלבד ומהירותו מגיעה ל-25 קמ"ש, כך שעל המשתתפים להחזיק ברישיון נהיגה.

מגוון הטיולים הרכובים מתקיימים בקבוצה בנופים אורבניים, או במסלולי טבע סלולים ויוצאי דופן. מדובר על טיול קצר ומגבש של כ- 3 שעות, המציע חווית רכיבה יוצאת דופן המצריכה מהרוכב את הפעלת הגוף במטרה לתמרן ומכאן, נדרש כושר גופני בסיסי. נוסף לאדרנלין שברכיבה, המשתתפים בטיול נחשפים לאתרים מרכזיים בארצנו היפה, מזווית אחרת ושונה.

מתגלגלים עם עדו- טיולי בוטיק מציגים  רכיבת קורקינט חשמלי ייחודית בכלי יחיד מסוגו בארץ. עדו גביש,
מתגלגלים עם עדו- טיולי בוטיק מציגים רכיבת קורקינט חשמלי ייחודית בכלי יחיד מסוגו בארץ/עדו גביש

בין מסלולי הטיול בחגיגת החורף הישראלית: נחל ציפורי המתעורר-טיול טבע מרתק לאורך נחל ציפורי בטיילת חדשה ומונגשת. ירושלים של זהב- מסלול טבע מפתיע לאורך נחל שורק מעין כרם לכפר הקדום ליפתא. בוקר של כיף-טיול בוקר מפתיע לאורך הירקון מפארק גני יהושוע ועד לשפך הירקון ולטיילת נמל תל אביב. טיול נוסף בתל אביב- מתגלגלים בסמטאות נווה צדק הציורית בשעות הערב. מאשדוד לנחל לכיש-טיול לאורך טיילת אשדוד מהמרינה לאורך החוף ועד לטיילת נחל לכיש ועוד. הטיול נתון לשינויים ולתוספות בהתאם לדרישה מראש, כגון עצירה לצורך טעימות, או הוספת אטרקציות לאורכו של המסלול- בתוספת תשלום.

טיולי הבוטיק מותאמים להרכב של 6 משתתפים ומעלה עבור לקוחות פרטיים. עבור לקוחות עסקיים המבקשים ימי גיבוש ואירועי חברה Tailor made יתאפשר הרכב של עד 20 משתתפים בכל סבב. טיולי הבוטיק של "מתגלגלים" מבוטחים וצי הקורקינטים כולל לוחית רישוי לכל כלי, כמחויב בחוק.

עדו גביש, מנכ"ל קבוצת "מתגלגלים"- טיולי בוטיק, מציין "אנו מציעים חווית טיול כוללת במסלולים מרהיבים לאורך הנחלים הזורמים במיוחד בתקופה זו ואטרקטיביים במיוחד לאחר הגשמים. לכל מסלול יש את הסיפורים שלו וההפתעות שלו, אותם אנו מגלים יחד במשותף כקבוצה. כחלק מההווי אנו משלבים בכל טיול סיפורים, הסברים, וטעימות מיוחדות תוך כדי שימת דגש על הפרטים הקטנים, ההופכים את הטיול למיוחד ומותירים טעם של עוד".

עוד מוסיף גביש "חלקו הראשון של המפגש מוקדש להדרכה אישית לתפעול הקורקינט הייחודי. חשוב לציין, שפעילות זו מתאימה גם לאלו שלא רכבו מעולם על קורקינט. חובבי הספורט ימצאו בפעילות זו עניין רב, שכן היא משלבת בין שתי אהבות- טיולים ופעילות ספורטיבית".

מחיר: 220 ₪ לאדם לטיול של 3 שעות. (תוספת תשלום על ארוחת בוקר, או צהרים בהתאם למיקום הטיול והמסעדה הנבחרת).

  • עוד באותו נושא:
  • קורקינט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    2
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully