וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבוצת SQLink זכתה ב-3 פרסים בתחרות מצטייני המחשוב IT Awards 2024

הפרויקטים של קבוצת SQLink שזכו בפרס בתחרות מצטייני המחשוב IT Awards 2024: פרויקט של חטיבת הדיגיטל לשיכון ובינוי, ופרויקטים פורצי דרך בתחום הדאטה של חברת Opisoft למשרד הכלכלה והרשות לתחבורה ציבורית

תמיר גורן עם בכירי חברת אופיסופט ונציגי משרד הכלכלה. באדיבות SQLink,
תמיר גורן עם בכירי חברת אופיסופט ונציגי משרד הכלכלה/באדיבות SQLink

בטקס חלוקת הפרסים של תחרות מצטייני המחשוב IT Awards 2024, שהתקיים ב-East תל אביב, השתתפו בכירים מהנהלת קבוצת SQLink, ביניהם: תמיר גורן, מנכ"ל ובעלים של קבוצת SQLink, שלי מחרז, סמנכ"ל טכנולוגיות ופיתוח עסקי של הקבוצה, רועי דימניק, מנכ"ל חטיבת הדיגיטל וצביקה גולדרייך, מנכ"ל חברת Opisoft מקבוצת SQLink.

תמיר גורן, מנכ"ל קבוצת SQLink אמר בטקס: "מדובר בתעודת כבוד גדולה לקבוצה. אני גאה במנהלי ועובדי הקבוצה שהצליחו לייצר פתרונות טכנולוגיים מתקדמים ופורצי דרך ללקוחותינו בשנה מאתגרת כל כך של מלחמה ואי וודאות ביטחונית ואישית."

במסגרת הטקס הוענקו אותות הוקרה לארגונים שיזמו, פיתחו ויישמו פרויקטי IT, דיגיטל וחדשנות מיוחדים במהלך שנת 2024. הפרויקטים של קבוצת SQLink שזכו בפרס בתחרות מצטייני המחשוב IT Awards 2024:

שלי מחרז, גיל זיסו, טל נתנוביץ ותמיר גורן. באדיבות SQLink,
שלי מחרז, גיל זיסו, טל נתנוביץ ותמיר גורן/באדיבות SQLink
  • פרויקט של חטיבת הדיגיטל של SQLink לשיכון ובינוי - במסגרת הפרויקט, חטיבת הדיגיטל פיתחה מערכת חדשנית עבור חברת שיכון ובינוי, המאפשרת לנהל את החוויה הדיגיטלית של לקוחותיה. המערכת החדשה מאפשרת לכל לקוח של שיכון ובינוי הנמצא בתהליך רכישה/בניית דירה לנהל באופן דיגיטלי את כל המסמכים הנדרשים, שעד כה נעשו באופן ידני. המערכת מאפשרת לשיכון ובינוי להנגיש ללקוחותיה את המידע והמסמכים החשובים עבורם בעת תהליך רכישת ובניית דירה. המידע שקיים במערכת כולל הודעות ומכתבים משיכון ובינוי, מידע פיננסי על החוזה ותשלומים (כמה שולם, כמה נותר לשלם וכו'), פרטי הדירה, אפשרות ליצירת קשר עם נציג מטעם שיכון ובינוי ועוד.
  • פרויקט של חברת Opisoft מקבוצת SQLink למשרד הכלכלה - פרויקט מעבר מערך הדאטה של משרד הכלכלה לענן הציבורי (GCP) במסגרת פרויקט נימבוס. מינהל אזורי תעשייה במשרד הכלכלה ביצע מהלך רחב היקף להעברתם של מערכות הנתונים לענן הציבורי שלGoogle Cloud (GCP). הפרויקט, שבוצע על ידי ,Opisoft כלל הקמת תשתית נתונים מרכזית וחדשנית, פיתוח דשבורדים מתקדמים במערכת Looker ושיפור יכולות הניתוח העצמאי של משתמשי המערכת. הפרויקט מאפשר לגורמים רבים במשרד להתחבר לתשתיות הדאטה המתקדמות ולשפר את השירותים לציבור.
  • פרויקט של חברת Opisoft מקבוצת SQLink לרשות לתחבורה ציבורית - פרויקט מיגרציה ומודרניזציה של מערך הדאטה ברשות לתחבורה ציבורית לענן AWS. בפרויקט זה ביצעה Opisoft תהליך מקיף שכלל מיגרציה מלאה לענן AWS בשיטת Lift and Reshape, לצד הקמה ועיצוב מחדש של תשתיות הדאטה. הפעילות כללה הקמת תשתית Landing Zone, פיתוח תהליכי ETL, דוחות, כלי Self Service והכשרות לצוותים טכנולוגיים ואנליסטיים. בנוסף, הוטמעו כלים מתקדמים לשיפור תחקור וניתוח נתונים בסביבה חדשנית בענן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully