וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלאפון הודיעה: תיקון טלפונים חינם לנפגעי מתקפת הטילים האיראנית

עודכן לאחרונה: 15.6.2025 / 16:22

החברה תפעיל ניידת תיקונים שתעבור בין המתחמים אליהם עברו המפונים שבתיהם נפגעו מירי הטילים ותעניק תיקון חינם לסמארטפונים שניזוקו

פלאפון תתקן בחינם את הסמארטפונים של המפונים שבתיהם נפגעו מהטילים האיראנים. פלאפון, אתר רשמי
פלאפון תתקן בחינם את הסמארטפונים של המפונים שבתיהם נפגעו מהטילים האיראנים/אתר רשמי, פלאפון

בעקבות מתקפת הטילים האיראנית האחרונה על ישראל, חברת פלאפון הודיעה על שורת צעדים לטובת אזרחים שנפגעו במישרין או בעקיפין מהאירועים הביטחוניים. החברה תספק שירות תיקונים חינמי למכשירים סלולריים - עבור כלל האזרחים, גם אם אינם לקוחותיה - באמצעות ניידת שירות מיוחדת שתגיע למתחמי פינוי של אזרחים שנפגעו או פונו מבתיהם.

בנוסף, פלאפון פתחה חמ"ל פנימי ייעודי לטיפול בפניות חיילי צה"ל, אנשי כוחות הביטחון, וכן עובדי החברה המשרתים במילואים. החמ"ל נועד להעניק מענה מהיר וסיוע אישי בעת הצורך, לנוכח האתגרים ההולכים ומתרבים בשטח.

"כחברת סלולר מובילה, יש לנו אחריות מוסרית לסייע לתושבים בזמן משבר ולהקל אפילו במעט על ההתמודדות שלהם", אמרה כנרת ראובנוב, סמנכ"לית לקוחות פרטיים של פלאפון. "ניידת התיקונים שלנו תגיע לכל מקום שיידרש, עם הטכנאים המקצועיים ביותר שיעניקו שירות מצויין ורגיש, כמו שאנחנו בפלאפון יודעים".

ניידות השירות של פלאפון החלו לפעול כבר עם פרוץ הלחימה לפני כשנה ושמונה חודשים, וסיפקו מאז מענה לעשרות אלפי חיילים ביותר מ-150 מוקדים - בבסיסים, במרחבים פתוחים ובמוקדי לחימה ברחבי הארץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully