סיפורו המרגש של כלב בן שנתיים כובש בימים האחרונים את הרשת. כלב הגולדן-דודל ננטש בדלפק הצ'ק אין בנמל התעופה הארי ריד בלאס וגאס, ונשאר לבדו בטרמינל. אולם, כמה ימים לאחר המקרה, הוא כבר הפך לאחד הסיפורים המדוברים בארצות הברית. בסוף השבוע האחרון הפרשה הסתיימה באופן לא צפוי: הכלב אומץ על ידי משפחתו של אחד השוטרים שהוזעקו לזירה.
האירוע התרחש ב-2 בפברואר בשעה 23:39, כאשר צוותי נמל התעופה וקציני משטרת לאס וגאס קיבלו דיווח על כלב הקשור לדלפק של חברת JetBlue. על פי הדיווחים, בעלת הכלב, שזוהתה כג'רמין ברייסון בת ה-26, ניסתה לעלות לטיסה עם הכלב, אך לא השלימה את המסמכים הנדרשים להטסתו כחיית שירות. בשל כך, אנשי החברה הודיעו לה כי ללא האישורים המתאימים הכלב לא יוכל לעלות למטוס.
לאחר שנמסר לה הדבר, היא קשרה את הכלב באזור הצ'ק אין והמשיכה לכיוון שער העלייה למטוס. השוטרים איתרו אותה סמוך לשער D1. במהלך התשאול טענה כי חברת התעופה לא אפשרה לה לטוס עם הכלב והוסיפה כי יש לו מכשיר מעקב. היא נעצרה בחשד לנטישת בעל חיים ובהתנגדות למעצר.
הכלב הועבר לשירותי פיקוח בעלי החיים של מחוז קלארק והוחזק במשך עשרה ימים בהתאם לנוהל, כדי לאפשר לבעלים לדרוש אותו בחזרה. כאשר איש לא הגיע, הוא הועבר לארגון Retriever Rescue of Las Vegas, המתמחה בהצלת כלבים ממשפחת הרטריברים. בארגון העניקו לו את השם JetBlue.
עם פרסום הסיפור ברשת ובכלי תקשורת מקומיים הוצף הארגון בפניות. בארגון Retriever Rescue of Las Vegas מסרו כי בתוך ימים התקבלו יותר מ-2,400 פניות לאימוץ. "מעולם לא ראינו תגובה כזו", נמסר מטעם הארגון. "אנשים מכל רחבי ארצות הברית וגם מחוצה לה ביקשו לפתוח עבורו את ביתם".
בין הפונים היו גם שוטרים שנכחו בזירה בליל האירוע. בסופו של דבר, מי שאימץ את הכלב היה קצין משטרת לאס וגאס סקיטר בלאק, שהיה בין השוטרים שטיפלו במקרה. בסוף השבוע הושלם הליך האימוץ הרשמי במרכז DawgsHouseLV, ו-JetBlue עבר לביתו החדש.
אירוע שהחל בנטישה בדלפק צ'ק אין הפך בתוך ימים לשיח ציבורי רחב, והסתיים בבית קבוע עבור הכלב שנשאר לבדו בטרמינל.
