וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עם צילום 8K ב-360 מעלות: DJI משיקה שלושה רחפנים חדשים בישראל

עודכן לאחרונה: 5.5.2026 / 12:15

יבואנית DJI בישראל, בנדא מגנטיק, הכריזה היום על השקה משולשת של שלושה דגמים חדשים המכסים את כל ספקטרום המטיסים - החל מרחפני מצלמה נגישים למתחילים ועד לדור הבא של טיסות ה-FPV עם יכולות צילום ב-8K

DJI Avata 360. DJI, אתר רשמי
DJI Avata 360/אתר רשמי, DJI

חברת בנדא מגנטיק, היבואנית הרשמית של DJI בישראל, משיקה שלושה רחפנים חדשים המיועדים לתת מענה לסוגים שונים של מטיסים, החל מיוצרי תוכן מקצועיים ועד למשתמשים שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום. המהלך כולל את השקתו של ה-Avata 360, דגם המיועד לטיסות FPV (טיסה בגוף ראשון) שמאפשר לראשונה צילום וידאו HDR ב-360 מעלות וברזולוציית 8K. הרחפן מצויד בשתי עדשות מתחלפות עם חיישנים השקולים לגודל 1 אינץ', מה שמעניק למשתמשים את היכולת ללכוד את המרחב המלא בטיסה אחת ולבחור את זווית הצילום הרצויה בשלב העריכה לאחר הנחיתה. לצד דגם זה, ההשקה כוללת רחפני מצלמה נוספים המוגדרים כנגישים יותר, במטרה להרחיב את מעגל המטיסים ולפנות לקהל שמחפש פשטות תפעולית.

DJI LITO X1/אתר רשמי, DJI

החידוש המרכזי ב-Avata 360 טמון ביכולת לשלב בין חוויית טיסה דינמית לבין איכות תמונה גבוהה, בזכות חיישנים בעלי פיקסלים גדולים וטווח דינמי רחב. הרחפן עושה שימוש במערכת שידור הווידאו O4 פלוס של DJI, המאפשרת שידור חי יציב ב-1080p, וכולל חיישני מכשולים היקפיים המסוגלים לפעול גם בתנאי לילה. על מנת להקל על משתמשים חדשים, המערכת כוללת את מצב ה-Easy Acro, המאפשר ביצוע תמרונים אוויריים כמו גלגולים והיפוכים בלחיצת כפתור אחת, מבלי להזדקק לשליטה ידנית מורכבת.

בנוסף, הרחפן מציע אפשרויות עריכה חכמות דרך אפליקציות ייעודיות, כמו נעילה על אובייקטים בתנועה ושימוש בגימבל וירטואלי לסיבוב המצלמה בעריכה. מבחינה תחזוקתית, הרחפן תוכנן עם מגני מדחפים מובנים ויכולת להחליף את אלמנט העדשה באופן עצמאי במקרה של נזק.

המכשיר כולל אחסון פנימי של 42GB ותמיכה ב-WiFi 6 להעברת קבצים מהירה. המחירים בישראל נעים בין 3,499 ש"ח לדגם ה-Avata 360 הבסיסי ועד ל-4,699 ש"ח לחבילות המאובזרות יותר הכוללות משקפיים ובקרי תנועה. לצד הרחפנים, היבואנית מציעה את שירות Benda Care, המספק כיסוי לנזקים מקריים ותיקונים בתהליך מהיר, במטרה להעניק למשתמשים ביטחון נוסף בעת ההטסה. האספקה של הדגמים החדשים צפויה להתחיל ב-7 במאי.

  • עוד באותו נושא:
  • DJI

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully