וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מנכ"ל אנבידיה הציע לשלם לכולם על האוכל כדי לעקוף תור - והרשת התפוצצה

עודכן לאחרונה: 30.5.2026 / 19:26

ג'נסן הואנג, אחד האנשים המשפיעים בעולם הטכנולוגיה, הפך לוויראלי אחרי שהציע לשלם עבור כל הלקוחות שהמתינו בדוכן תירס צלוי בטאיפיי כדי לקבל את המנה הראשונה. חלק מהגולשים צחקו, אחרים ראו בכך דוגמה לפריבילגיה של מיליארדרים

ג'נסן הואנג, מנכ"ל אנבידיה. רויטרס
ג'נסן הואנג, מנכ"ל אנבידיה/רויטרס

ביקורו של מנכ"ל אנבידיה ג'נסן הואנג בטייוואן סיפק השבוע רגע בלתי צפוי שהפך במהירות לשיחת היום ברשתות החברתיות. בזמן שסייר בשוק הלילה המפורסם ראוהה (Raohe Street Night Market) בטאיפיי, הואנג עצר ליד דוכן תירס צלוי פופולרי במיוחד, אך גילה מולו תור ארוך של לקוחות שכבר המתינו להזמנותיהם.

לפי סרטונים ועדויות שפורסמו ברשת, הואנג הבחין בזמן ההמתנה הארוך והציע בחיוך לשלם עבור כל האנשים שבתור אם יוכל לקבל את המנה הראשונה. כאשר בעל הדוכן הסביר לו שהלקוחות כבר שילמו על האוכל שלהם, הואנג reportedly לא ויתר ואמר שישלם עבורם בכל מקרה.

התגובה במקום הייתה מיידית. האנשים שהמתינו בתור פרצו בצחוק והריעו, ורבים מהם הסכימו לאפשר למנכ"ל אנבידיה לעקוף את התור. בסרטונים שהופצו לאחר מכן נראה הואנג משוחח עם בעל הדוכן באווירה נינוחה ואף מגיב בהתלהבות לאחר שטעם מהתירס.

הקליפ צבר במהירות מיליוני צפיות בפלטפורמות כמו X ואינסטגרם, אך לצד התגובות המשועשעות התפתח גם ויכוח. חלק מהמשתמשים ראו במהלך מחווה קלילה ומשעשעת שלא פגעה באיש, בעוד אחרים טענו כי מדובר בדוגמה מובהקת ל"פריבילגיה של מיליארדרים" - מצב שבו כסף מאפשר לעקוף אי-נוחות יומיומית כמו המתנה בתור.

מנגד, תומכיו של הואנג טענו כי מדובר בסיטואציה שבה כולם הרוויחו. לדבריהם, האנשים בתור קיבלו למעשה אוכל בחינם, בעוד הואנג חסך זמן יקר. "אם אתה משלם עבור כל מי שעומד לפניך בתור, זה כבר לא באמת להידחף", כתב אחד הגולשים. אחר הוסיף: "מה הטעם להיות מיליארדר אם אי אפשר לעשות דברים של מיליארדרים?"

לא כולם השתכנעו. אחד המבקרים כתב כי הוא נהג להעריך את הואנג, אך המקרה הזה גרם לו להרגיש שהכסף נתפס כדרך לקנות כל יתרון אפשרי. לדבריו, הוא יכול היה להמתין כמו כולם ואז לפנק את הלקוחות לאחר מכן.

האירוע גם הזכיר לרבים את הרקע הצנוע של מנכ"ל אנבידיה. הרבה לפני שהפך לאחד האנשים הבולטים בתעשיית הטכנולוגיה והוביל את אחת החברות היקרות בעולם, הואנג עבד לדבריו כשוטף כלים ומלצר במסעדת Denny's.

  • עוד באותו נושא:
  • אנבידיה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully