וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רגע לפני ההכרזה: הדלפה חדשה חושפת פרט מפתיע באייפון 18 פרו

עודכן לאחרונה: 3.9.2026 / 12:22

תמונה חדשה של מגשי SIM מספקת הצצה אפשרית לצבעי אייפון 18 פרו - ומחזקת את האפשרות שגם השנה אפל תוותר על שחור. התשובה תגיע ביום רביעי הקרוב

עוד כמה ימים ייגמר מבול ההדלפות ויתחילו העובדות. ביום רביעי הקרוב, 9 בספטמבר, אפל צפויה לחשוף את אייפון 18 פרו ואייפון 18 פרו מקס באירוע השנתי שלה - ואנחנו בוואלה טכנולוגיה נהיה שם. עד אז, תמונה חדשה שפרסם המדליף הוותיק סוני דיקסון מספקת רמז נוסף לאחת השאלות שאפל, כרגיל, משאירה לרגע האחרון: באילו צבעים יגיעו מכשירי הדגל החדשים.

דיקסון פרסם תמונה של שלושה מגשי SIM, שלטענתו שייכים לדגמי אייפון 18 פרו. הם מופיעים בשלושה צבעים - כסף, אדום דובדבן כהה וכחול שמיים - ואם אכן מדובר בחלקים מהמכשירים החדשים, זו עשויה להיות הצצה טובה למדי לפלטת הצבעים שאפל מתכננת השנה.

התמונה הגיעה בתגובה לדיווח של MacRumors, שהתבסס על מדליף סיני וטען כי אייפון 18 פרו עשוי להגיע באדום דובדבן כהה, כחול שמיים ושחור. שתי גרסאות דומות מאוד, עם הבדל אחד משמעותי: אצל דיקסון מופיע כסף במקום שחור. לדבריו, אלה שלושת הצבעים היחידים שבהם נתקל בחודשים האחרונים.

אלא שיש טוויסט קטן. בחודש מאי היה זה דיקסון עצמו שפרסם יחידות דמה של אייפון 18 פרו, ובהן הופיעה גם גרסה שחורה. כשנשאל על כך, הוא טען כי יחידות דמה שחורות מיוצרות מדי שנה, גם כשבסופו של דבר אפל אינה בוחרת להציע את הצבע הזה במכשיר הסופי.

אייפון 17 פרו/אפל

זו גם לא ההדלפה היחידה שמוציאה את השחור מהמשוואה. המדליף הסיני Instant Digital טען כבר באפריל כי דגמי אייפון 18 פרו לא יוצעו בשחור. אם כך אכן יהיה, אפל תמשיך את הקו של השנה שעברה: אייפון 17 פרו מוצע בכתום קוסמי, כסף וכחול עמוק, והיה לדור הראשון של מכשירי הדגל שלה שלא כלל אפשרות שחורה או אפורה כהה.

ועדיין, כדאי להשאיר מקום להפתעה. Macworld דיווח באפריל על ארבעה צבעים אפשריים - כחול בהיר, אדום דובדבן כהה, אפור כהה וכסף. כלומר, ימים ספורים לפני ההכרזה, אפילו ההדלפות עדיין לא מצליחות להסכים ביניהן.

ולמה בכלל יש כאן מגשי SIM? בארה"ב, קנדה ובכמה שווקים נוספים האייפון כבר נמכר עם eSIM בלבד, אך באירופה, יפן, סין ואוסטרליה עדיין קיימות גרסאות עם מגש SIM פיזי. היוצא מן הכלל הוא אייפון Air, שנמכר ללא מגש SIM בכל השווקים.

  • אפל
  • אייפון

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully