וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תרופה חדשה נגד תולעי מחשב

24.11.2003 / 11:13

חברה ישראלית - SCP - משווקת מוצר שיכול להגן מפני מתקפות תולעי המחשב, ולזהות את התולעת עוד לפני שהיא מתחילה להתפשט

מוצר ישראלי חדש מגן על ארגונים מפני תולעי מחשב. לטענת SCP, המשווקת את WormScout, המוצר יכול להגן על ארגונים מפני מתקפות תולעי המחשב, שגברו בתקופה האחרונה וגרמו להפסדים כספיים קשים.

החברה מדווחת על ביקוש רב למוצר החדש. אפרים שני, מנהל מכירות ב- SCP, אומר כי WormScout שומר על רמה גבוהה של זמינות רשת והמשכיות עסקית בזמנים של התקפות תולעים המתפשטות במהירות.

תולעים יכולות להיכנס לתוך הרשת הארגונית דרך VPN או דרך מחשבים ניידים אשר מביאים איתם את התולעים לתוך הארגון פנימה. WormScout מזהה תולעים לפני שהן מתחילות להתפשט. לטענת החברה, WormScout יודע לטפל בכל התולעים הידועות ובעזרת הטכנולוגיה הייחודית יודע לטפל בכל תולעת חדשה עוד לפני שהיא מזוהה ע"י גורם כלשהו. עוד נאמר, כי WormScout מונע אוטומטית הפצת תולעים וסוגר אותן בתוך קטע תחום של הרשת, ובכך ממזער פגיעתן ברשת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully