וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיקרוסופט התבלבלה

11.12.2003 / 12:47

מיקרוסופט שיחררה עדכון אבטחה בדיוק באותו יום בו הוציאה הודעה רשמית לפיה לא יופצו עדכוני אבטחה בדצמבר

במיקרוסופט הופתעו לגלות שעדכון אבטחה הופץ כחלק משירות עדכוני האבטחה השגרתיים של החברה, למרות שבהודעה רשמית שהתפרסמה מטעם החברה נמסר כי לא ישוחררו עדכוני אבטחה בחודש דצמבר. עדכון האבטחה המדובר, נועד כדי לסתום חור אבטחה בחבילת ההרחבה לתוכנה פרונטפייג'.

כשל האבטחה יכול לאפשר לגורמים עם כוונות זדון לחדור למחשבים האישיים. מיקרוסופט גילתה שעדכון האבטחה הקודם שהפיצה לא היה אפקטיבי במספר מחשבים עם מערכת ההפעלה ווינדווז אקס.פי. מיד עם היוודע הדבר, שיחררה מיקרוסופט עדכון אבטחה נוסף.

פגם האבטחה בחבילת ההרחבה של פרונטפייג' משפיע על חלונות 2000, חלונות אקס.פי ואופיס אקס.פי. הוא דורג כקריטי לכל מערכות ההפעלה, למעט ווינדווז אקס.פי שלא שודרג עם חבילת ההרחבות של פרונפייג' 2002.

מיקרוסופט הודיעה זה מכבר שהיא מתכוונת לפשט את תהליך עדכוני האבטחה והיא תספק חבילת עדכונים מדי חודש בתאריך קבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully