וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הציצי של ג'נט שובר שיאים

5.2.2004 / 11:34

מנועי החיפוש מדווחים על שיא חדש בהיסטוריה של האינטרנט בחיפוש אחר השד של ג'נט ג'קסון

בעוד שאחיה מייקל מתעסק עם ילדים, עסוקה אחותו ג'נט בלכבוש שיאים. השד הימני של ג'נט ג'קסון, שנחשף לראווה במהלך הסופרבול, הפך בין לילה לתמונה המבוקשת ביותר מאז ומעולם במנועי החיפוש באינטרנט. במשך 24 שעות מרגע החליצה, הגולשים רצו לאינטרנט כעכברים מסוממים בתקווה למצוא את השד השחרחר עם הכוכב הכסוף על הפטמה. ג'קסון, אגב, שברה את השיא שהשיגו מגדלי התאומים ב-11 בספטמבר ואת הנשיקה הבלתי נשכחת בין בריטני ספירס ומדונה.

"ארון הבגדים הידוע לשמצה של הזמרת הפך לדבר הכי חם באינטרנט" אמר ארון שטץ, שמדרג את עשרת המונחים הפופולאריים ביותר לחיפוש עבור לייקוס.

ביום שני, השם ג'נט ג'קסון היה מבוקש פי 60 מ"קלטת הסקס הלוהטת של פריז הילטון" ופי שמונים מ"בריטני ספירס" במנועי החיפוש. עד יום רביעי ג'קסון שברה את השיא גם ביאהו, והשם שלה היווה 20 אחוז מכלל החיפושים במנוע. המתחרה היחיד לג'קסון היה הסופר בול, עם 2.7 אחוז בלבד.

גם הגולשים הישראלים לא נשארו אדישים לשד של הג'קסונית. במנוע החיפוש של וואלה! זכתה ג'נט לרייטינג מרשים של 47 אחוז, לעומת 0 אחוז לפני התקרית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully