וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחכים למיקרוסופט

5.8.2004 / 11:08

חברת הענק החליטה לדחות שוב את תאריך יציאת העדכון ל-Windows XP

השבוע היתה צפויה חברת מיקרוסופט לסיים את עבודתה על חבילת העדכון Service Pack 2 אשר אמורה לפתור בעיות רבות ברמת האבטחה של מערכת ההפעלה Win XP. ביום רביעי הודיעו בכירים בחברת מיקרוסופט כי הם החליטו לדחות את יציאת חבילת העדכון כדי לאפשר עוד עבודה עליה.

תאריך היציאה המקורי של חבילת העדכון היה אמור להיות בחודש יוני, מאז דחתה החברה את תאריך היציאה לחודש יולי ואחר כך לחודש אוגוסט, כעת טוענים בכירי החברה כי העדכון עדיין צפוי לצאת החודש אך רק בשלב מאוחר יותר.

מוקדם יותר השבוע, הכריזה חברת מיקרוסופט כי הגרסה החדשה ביותר של התוכנה לניהול קשרי לקוחות שלה לא תעבוד עם Service Pack 2, אך מאוחר יותר פרסמה החברה טלאי אשר צפוי לסדר את הבעיה. כעת עדין לא ברור אם חבילת העדכון באמת תשוחרר לקראת סוף החודש או שאולי תחליט החברה לדחות אותו פעם נוספת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully