וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מי פנוי בוירג'ין?

28.9.2004 / 13:54

משתתף חדש מצטרף אל זירת מכירות המוזיקה ברשת. קבוצת וירג'ין מתכננת על הרווחים בחמש השנים הקרובות

קבוצת המוזיקה וירג'ין שבבעלותו של היזם הבריטי סיר ריצ'רד ברנסון נכנסה ביום שני אל זירת המוסיקה ברשת והשיקה את שירותיה הדיגיטלים ברשת. השירות החדש, וירג'ין דיגיטל מציע שיר בודד ב-99 סנט, ומנוי ב-7.99 דולר שמאפשר גישה ליותר מ-100,000 אלבומים. וירגי'ן מצטרפת לשוק רווי למדי: רשימה קצרה של המשתתפים מכילה את iTunes, את החנות החדשה של מיקרוסופט, Raphsody של Real ונפסטר של רוקסיו. בנוסף לכל אלה, יאהו! השקיעה החודש 160 מליון דולר ב-MusicMatch.

לפי וירג'ין השוק אינו מוצף, אינו רווי ויש לו פוטנציאל צמיחה עצום. החברה מתכננת לנקוט באסטרטגיה של טווח-ארוך ודובריה טוענים שאין להם עניין בקרבות על השבוע הקרוב או הודש הקרוב. הכוונה של וירג'ין היא להיות כח משמעותי בעוד חמש שנים. כיום נפח השוק עומד על 100 מליון דולר, ומומחי השקעות חוזים שעד לשנת 2009 השוק יצמח ויגיע ל-1.7 מיליארד דולר.

הפעילות הרבה של וירג'ין אמורה לתרום לקידום השירות החדש. חברה שעוסקת גם במשקאות קלים וגם מתכוונת להשיק מעבורת חלל ב-2008, תאחד את כוחותיה למען התוסף החדש. לדוגמא, תכנית הריאליטי החדשה של ברנסון, "המיליארדר: המסע של ברנסון אל הטוב", שתעלה ברשת פוקס תוכל לפרסם ולקדם את וירג'ין דיגיטל. המתמצאים בנבכי שוק המוזיקה הדיגיטלים טוענים שוירג'ין לא תהיה האחרונה להצטרף, ושמספר השירותים רק ילך ויגדל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully