וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פי שניים

נימרוד בן משה

6.7.2005 / 13:11

AlienWare משחררת מפלצת דו ראשית שתבלע כל משחק שיש היום בשוק, אה כן, וגם את הארנק שלכם

גיימרים הם עם שקשה מאוד לספק אותו. קחו אותי לדוגמה, אני מצפה מהמחשב שלי להריץ את Half Life 2 ברזולוציה של 1280X1024, עם כל ההגדרות על המקסימום ואני עדיין מתעצבן בכל פעם שהמשחק יורד מ-30 FPS. ככה אני, רוצה שהמשחק יראה הכי טוב שאפשר ושהמחשב לא יפשל לשניה. אחרי הכל, הוא לא היה זול בכלל.

חברת AlienWare היא חברה שמבינה גיימרים, היא לא כל כך מבינה את חשבון הבנק של הגיימרים, אבל היא יודעת מה שחקני מחשב רוצים. ומה שהם רוצים זה מחשב שהעוצמה שלו עולה פי 2 (לפחות) ממה שבאמת נדרש בשביל להריץ את המשחק הכי מרשים בשוק.

בדיוק בשביל זה היא השיקה עכשיו את Area-51 7500, מחשב שלא מסתפק רק במעבד פנטיום EE 840 בעל ליבה כפולה וביצועים גבוהים במיוחד. לא ולא, המחשב הזה צריך גם שני כרטיסי מסך המתחברים ב-SLI. שני כרטיסי המסך פועלים ביחד כשכל אחד מהם אחראי על הצגת חצי מהתמונה הסופית. עוצמת החישוב הגראפית שעומדת מאחורי המחשב הזה היא, בהעדר מילים אחרות, מעוררת יראה.

גם המחיר הוא מעורר יראה, המחשב החדש של AlienWare יצמצם את חשבון הבנק שלכם ב-9200 שקלים פחות או יותר, וזה עוד לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כל דבר אחר. ללא ספק מחשב המיועד לגיימרים כבדים (תרתי משמע) בלבד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully