וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סגור את הפה

נימרוד בן משה

1.8.2005 / 13:01

כשיש לכם ריח רע מהפה, כולם יודעים חוץ מכם. הנה מכשיר שיעזור לכם להימנע ממצבים מביכים

חברת Tanita הבינה כמה עובדות חיים בסיסיות – אף אחד לא אוהב ריחות רעים, האחרון שידע שיש לו ריח רע מהפה זה אתה, ואף אחד לא יגיד לך שיש לך ריח רע מהפה (כי זה לא נעים). מה עושים? מפתחים מכשיר מיוחד שיודיע לנו מתי הפה שלנו מדיף ניחוחות לא נעימים.

המכשיר נקרא Breath Alert, הוא קטן מספיק כדי להיכנס לכיס והוא פשוט במיוחד להפעלה. כל מה שצריך לעשות זה לנשוף על החיישן המיוחד שלו, המכשיר מנתח את הרכב החומרים בנשיפה שלכם ומחפש בתוכה את החומרים הגורמים לריח רע.

לאחר מספר שניות של חישוב יציג לכם המכשיר את רמת הסירחון מהפה שלכם – אין ריח, יש קצת ריח, די מסריח ו – אלוהים אדירים תסגור את הפה לפני שהשיער שלי נושר. היה נחמד אם היו משלבים בתוך המכשיר גם מתקן לסוכריות מנטה או מסטיקים אבל אי אפשר לבקש הכל. מחיר? 30 דולר בלבד, לא נורא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully