וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שבע שנים רעות

נימרוד בן משה

29.8.2005 / 14:08

החברה הראשונה שהציגה לעולם את נגן ה-Mp3 לא עומדת בתחרות מול אפל וה-iPod שלה. ודווקא היה לה נגן נחמד בתכנון

אייפוד אייפוד, בכל מקום שהולכים שומעים על אייפוד, נגן המוזיקה הנייד שעשה היסטוריה וכבש את העולם בסערה. אך עוד לפני האייפוד, כבר בשנת 1998, היה נגן Mp3 אחר, שמשום מה לא הצליח לעשות את אותה כמות רעש שעשה האייפוד. לנגן הזה קראו Rio, ואני אומר "קראו" מפני שזהו, אין יותר Rio.

השבוע הודיעה חברת D&M כי היא יוצאת משוק הנגנים הניידים בעקבות חוסר יכולת לעמוד בתחרות הקשה בשוק. D&M החליטה לוותר על המותג Rio לחלוטין ובשלב זה אין לה כל כוונה להעביר את שם המותג לחברה אחרת. בשלב זה, נראה כאילו אפשר כבר לקרוא קדיש על Rio.

מעט האנשים (האיכותיים) שאהבו את הנגנים של Rio בוודאי יתעצבו לשמוע ש-Rio היו מאוד קרובים להשקת נגן חדש בשם Carbon C. הנגן היה אמור להגיע בנפחים של 20 ו-30 ג'יגה הכוללים מסך LCD באיכות גבוהה, שלט רחוק (!), אפשרות לאכסון מידע, צפייה בתמונות וכמובן השמעת מוזיקה.

ככולנו נזכור לטובה את Rio כחברה הראשונה שהחלה לשווק נגני Mp3 לציבור הרחב, אך בעולם הקפיטליסטי בו אנו חיים, להיות ראשון זה לא מספיק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully