אני כבר מזמן אוהב את סוני. זה לא רק הקונסולת משחקים המעולה שלהם. הרומן שלי עם סוני התחיל כבר בשנות השמונים כשקיבלתי לידי את הווקמן שלהם (לא הסלולרי, זה עם הקסטות). בקימור, בלי להיכנס פה להשתפכויות מיותרות על סוני בואו רק נגיד שהיא חברה ענקית (מבחינת מכירות ברחבי העולם) ושאני די מחבב אותם.
עוד סיבה לחבב אותם היא הקמפיין האחרון שסוני מריצה במלזיה. כדי לפרסם את קונסולת הפלייסטיישן 2 המצליחה שלה, עטפה חברת סוני תחנות אוטובוס שלמות בניילון אריזה (כה שאפשר לפצפץ). על כל אחת מבועות הניילון מצוייר מרובע, משולש, עיגול או X, שאלו הצורות המופיעות על הג'ויסטיק של הפלייסטיישן.
כעת, כל מלזי המחכה לאוטובוס, יכול להעביר את זמנו באחת מהפעולות המספקות ביותר ביקום פצפוץ בועות ניילון. אין מה להגיד כל הכבוד לסוני על הרעיון המגניב.
זה ממכר
נימרוד בן משה
25.9.2005 / 17:08